Vragen? Wij staan voor je klaar
wij zijn airco holland
Wie zijn wij,

Wij, Rein Gerritse en Peter Reijling, zijn de oprichters van Airco Holland en Bouwcompany. Jeugdvrienden met een passie voor bouw en techniek. Na het behalen van diverse diploma's kozen wij vastberaden voor een technische carrière. De oprichting van bouwbedrijf Bouwcompany was een natuurlijke stap.

Gedurende vele jaren hebben we ons toegelegd op luxe verbouwingen in nauwe samenwerking met gerenommeerde architecten. Via onze betrokkenheid bij installatietechniek zijn we geleidelijk overgestapt naar de installatie van airconditioning. Na het succesvol behalen van het F-gassen certificaat, lanceerden we Airco Holland. Onze stevige bouwachtergrond komt hierbij uitstekend van pas. We geloven in meer dan alleen het installeren van airco's; wij bouwen mooie aircosystemen.

Wij onderscheiden ons door onze hoogwaardige afwerking, transparante offertes en een nette, vakkundige werkwijze. Onze klanttevredenheid is uitzonderlijk hoog. Het feit dat we regelmatig worden teruggevraagd voor nieuwe opdrachten of worden aanbevolen door tevreden klanten beschouwen we als een groot compliment.

Bewezen kwaliteit en veiligheid
© Copyright - Airco Holland B.V.
Website ontwikkeling: Jambo Media
Bericht via WhatsApp
phone-handsetarrow-right