Vragen? Wij staan voor je klaar
In 7 stappen een zorgeloze airco installatie

Ontdek het gemak van ons vlotte 7-stappenplan voor een probleemloze airco-installatie. Van het allereerste contact via onze website of telefoon tot de professionele installatie op de afgesproken datum, we zorgen voor een transparante en efficiënte service. Na de oplevering ontvang je een uitgebreide uitleg over de werking en hantering, gevolgd door de facturering. Bovendien benadrukken we het belang van regelmatig onderhoud, met onze onderhoudsservice altijd tot jouw beschikking. Ervaar het comfort van een soepele en zorgeloze airconditioninginstallatie met onze 7 stappen!

wij zijn airco holland
wij zijn airco holland
Van contact tot gedetailleerde offerte

Stap 1: Initieel Contact

Begin het proces door moeiteloos contact op te nemen met onze airco-installateur, ofwel via onze website of telefonisch.

Stap 2: Respons en Offerte

Binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie en een gedetailleerde offerte van onze installateur, inclusief essentiële informatie over het type airconditioning, prijs, en eventuele opties.

Stap 3: Planning Installatiedatum

Na goedkeuring van de offerte plannen we een installatiedatum in, dit kan binnen 3 weken plaatsvinden omdat we alle types uit voorraad leveren.

Airco installatie en oplevering

Stap 4: Vakbekwame Installatie

Op de afgesproken datum voert onze installateur de installatie vakkundig uit, waarbij we een professioneel resultaat garanderen.

Stap 5: Oplevering en Instructie

Na voltooiing van de installatie leveren we de airconditioning op. Onze installateur voorziet je van een grondige uitleg over de werking, inclusief bediening en mogelijke onderhoudsrichtlijnen.

Stap 6: Facturering

De facturering vindt plaats nadat de installatie naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

airco plaatsen
airco plaatsen
Periodiek airco onderhoud

Stap 7: Onderhoudsadvies

We benadrukken het belang van regelmatig onderhoud voor een schone en gezonde lucht. Onze onderhoudsservice staat bovendien tot jouw beschikking.

Bewezen kwaliteit en veiligheid
© Copyright - Airco Holland B.V.
Website ontwikkeling: Jambo Media
Bericht via WhatsApp
phone-handsetarrow-right